De Neuzelbeurs is een beurs/markt & De Broodfabriek wordt gezien als doorstroomlocatie. Hierdoor valt de Neuzelbeurs wederom onder de uitzonderingen van de maatregelen voor evenementen die tot 20 september lopen. Benieuwd naar alle gedrags- en hygiëneregels die hiervoor getroffen zijn?  Lees hier meer.

Ook aankomend weekend vullen de standhouders circa 200 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Let op: beperkt aantal tickets beschikbaar!

Door de huidige maatregelen is er een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd toegestaan in de hal. Daardoor is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Om teleurstelling aan de deur te voorkomen raden wij aan om de tickets online te kopen, want op = op. Dus wees er snel bij!

Zelf spullen verkopen?

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen.

Waar

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Openingstijden

Zaterdag 28 en zondag 29 augustus, 10:00 – 17:00 uur.

Tickets

€4,- (volwassenen)
€3,- (kinderen)