Waarom deelnemen aan de Neuzelbeurs?

Verzorgde, sfeervolle hal

De Neuzelbeurs vindt plaats in één van de twee beurshallen van De Broodfabriek. Deze hallen zijn voorzien van een tapijtvloer en goede verlichting. De kramen zijn voorzien van een rood dakje en lichtsnoer met enkele lampjes om extra sfeer in de beurshal te brengen.
Om de hal netjes te houden staan er voldoende afvalbakken in de hal, welke regelmatig geleegd worden. De hal wordt na iedere beursdag geveegd en weer netjes opgeleverd. In (of dicht bij) de beurshal zijn toiletgroepen (geschikt voor mindervaliden) en is er een horeca punt om wat te eten of drinken te halen. Kortom, bij de Neuzelbeurs zijn alle ingrediënten aanwezig om op een prettige manier je spulletjes te verkopen.

Goede laad-/losmogelijkheden & ruime parkeergelegenheid

De Neuzelbeurs biedt altijd de gelegenheid om dicht bij de hal (via één van de aangrenzende parkeerterreinen) te laden/lossen. In de ochtend dien je voor het lossen wel een borg te betalen van 20 euro waarvoor je een borgkaart ontvangt. Om 10 uur, voor aanvang van de beurs, dient je auto weer van het laad/los terrein af te zijn. Om het laden/lossen te vergemakkelijken verhuren wij rolcontainers voor 50 euro borg en 1 euro huur welke u tijdelijk kunt gebruiken om de spullen naar binnen te brengen. Rondom De Broodfabriek is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de aangrenzende en omliggende straten om na het lossen gratis te parkeren. Wil je graag dichtbij De Broodfabriek geparkeerd staan is er parkeerterrein P2 waarop u voor 5 euro per dag gratis kunt parkeren.

Uitgebreide horeca

De Broodfabriek beschikt over uitgebreide horeca faciliteiten om zowel voor, tijdens als na je beursdeelname wat te kunnen eten of drinken. In de beurshal is er altijd één of twee horecapunten aanwezig (afhankelijk van waar de beurs plaatsvind), daarnaast is er aan de voorzijde van De Broodfabriek ook het Horeca Plaza met drie vaste horeca punten: Counter, Bakkerijtje en Snackbar. Op dit Horeca Plaza is ook ruime gelegenheid om zowel binnen als buiten te zitten.

Mooie & centrale locatie

De Neuzelbeurs vindt plaats in De Broodfabriek, de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie van ruim 17.500 m2 omgebouwd tot een modern beurzen- en evenementencomplex. Gedurende het jaar worden hier vele evenementen, bijeenkomsten en beurzen georganiseerd. Er zijn 3 multifunctionele zalen en 2 grote evenementenhallen. Alle zalen zijn gelijkvloers en overzichtelijk gelegen van elkaar. De locatie is gunstig gelegen aan de A4 en zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een leuke, mooie locatie met rijke historie en nu zeer geschikt voor het organiseren van de Neuzelbeurs!

Gaat altijd door

De Neuzelbeurs wordt georganiseerd in één van de overdekte beurshallen van De Broodfabriek en gaat daardoor altijd door. De weersomstandigheden zorgen er bij de Neuzelbeurs nooit voor dat een editie afgelast wordt. Natuurlijk ondervinden wij ook wel eens last van erg mooi of slecht weer, maar het zorgt er niet voor dat een beurs wordt afgelast. Heb je een kraam geboekt ben je er dus verzekerd dat, extreme calamiteiten daargelaten, de beurs altijd doorgaat!

Publiciteit

Iedere Neuzelbeurs zorgen wij voor voldoende publiciteit om bezoekers te trekken, wij plaatsen vele posters langs de weg, zorgen voor kranten advertenties en zijn online zichtbaar door middel van banners op marktagenda’s, social media, de nieuwsbrief en natuurlijk deze website. Daardoor heeft de Neuzelbeurs een vrij constante stroom bezoekers en ben je dus altijd verzekerd van potentiele klanten aan je kraam.

Ruime ervaring

De Neuzelbeurs is circa 20 jaar geleden begonnen met het organiseren van beurzen. De opzet van de beurs is in de loop der jaren wel enigszins gewijzigd, maar als beursorganisatie hebben we al heel wat edities van de Neuzelbeurs achter de rug. De begeleiding van je deelname aan de Neuzelbeurs is dus in goede handen!