Veelgestelde vragen:

Bekijk hier het overzicht van veelgestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen!

Wat kost een kaartje voor de Neuzelbeurs?

Een dagkaartje kost € 4,- voor volwassenen. Er is ook een weekendkaartje waarmee je twee dagen de Neuzelbeurs kunt bezoeken. Deze kost € 6,-.

Een kinderkaartje voor kinderen van 7 tot 12 jaar kost € 3,- en kinderen t/m 6 jaar mogen gratis naar binnen. Er is geen weekendkaartje voor kinderen beschikbaar.

De Neuzelbeurs werkt niet met een 65+ korting.

Wat zijn de openingstijden van de Neuzelbeurs?

De Neuzelbeurs is geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Vanaf 09.30 uur is De Broodfabriek geopend zodat je alvast het Horeca Plaza kunt betreden voor een kopje koffie of iets anders uit de horeca.

De kassa’s bevinden zich meestal op dit Horeca Plaza waardoor je ook alvast een entreebewijs kunt aanschaffen.

Incidentieel kan de kassa niet vooraan staan (door bijv. de aanwezigheid van andere externe beurzen / evenementen) en dien je je kaartje om 10.00 uur bij de kassa’s in de corridor richting de Neuzelbeurs aan te schaffen.

De Neuzelbeurs sluit om 17.00 uur. Tot 16.30 uur is de kassa geopend. Daarna sluiten wij de kassa en laten geen bezoekers mee toe (ook niet gratis).

Waar kan ik parkeren als bezoeker?

In de straten rondom De Broodfabriek is het vrij parkeren.

Als hier geen plaats meer is kun je betaald parkeren op parkeerterrein P2 van De Broodfabriek. Dit terrein is iedere beursdag vanaf 09.00 uur geopend.

Voor € 5 euro per dag kun je hier parkeren. Heb je een mindervalidenkaart kost een parkeerkaartje € 2,50 per dag.

Het parkeerterrein is gelegen aan de Volmerlaan 12 te Rijswijk.

Is er een (bewaakte) fietsenstalling bij De Broodfabriek?

Op het parkeerterrein P2 van De Broodfabriek kun je gratis je (brom)fiets of scooter stallen. Het parkeren van je fiets of scooter in deze stalling is voor eigen risico. De parkeerwachter probeert desondanks natuurlijk wel een oogje in het zeil te houden.

Is er garderobe aanwezig in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een garderoberuimte die bij publieksbeurzen standaard bemand is door één of meerdere garderobedames. Voor € 1,- per jas kun je hier je jas op laten hangen. Ook is het mogelijk hier een tas te laten bewaren, eveneens voor € 1,- per item.  De garderobe vind je in de entreehal.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

Tijdens de Neuzelbeurs kun je bij de garderobe terecht voor gevonden voorwerpen.

Mocht het item op dat moment niet gevonden zijn, bel dan tijdens kantooruren naar De Broodfabriek op nummer: 070-3075900.

 

Zijn er rolstoelen beschikbaar in De Broodfabriek?

De Broodfabriek is toegankelijk voor mindervaliden, maar heeft geen rolstoelen beschikbaar / te huur voor rolstoelgebruikers. Bij noodgevallen is er wel een rolstoel aanwezig.

Waar kan ik informatie vragen tijdens de Neuzelbeurs?

Wil je tijdens de Neuzelbeurs iets weten over de Neuzelbeurs zijn er meerdere mogelijkheden; vraag het aan een service medewerker in de hal of bij de kaartcontrole (te herkennen aan oranje service shirt) of ga even langs de garderobe van De Broodfabriek.

Mochten de service of garderobe medewerkers niet in staat zijn de vraag te beantwoorden, dan kunnen zij de beursorganisator van de Neuzelbeurs even voor je oproepen.

Als de vraag niet direct prioriteit heeft is het natuurlijk ook mogelijk om na het weekend even te bellen of e-mailen.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar De Broodfabriek?

Het is niet toegestaan om je huisdier mee te nemen naar De Broodfabriek, tenzij je beschikt over wagentje met een afsluitbaar gedeelte voor het dier. Klik om een voorbeeld te zien.

Is De Broodfabriek toegankelijk voor mindervaliden?

De Broodfabriek beschikt over prima voorzieningen voor mindervaliden. Alle zalen / hallen zijn rolstoeltoegankelijk en er zijn meerdere mindervalidentoiletten.

Is er een geldautomaat aanwezig in De Broodfabriek?

Ja, in de entreehal, vlak na de schuifdeuren, vindt u een geldautomaat van YourCash om contant geld op te nemen. U kunt bij deze geldautomaat één keer per dag een opname doen.

Waar kan ik roken in De Broodfabriek?

De Broodfabriek beschikt over een rookruimte op het Horeca Plaza waar je kunt roken, of bij mooi weer, een groot buitenterras. Buiten de rookruimte is het in De Broodfabriek niet toegestaan om te roken.

Zijn er (mindervaliden) toiletten aanwezig in De Broodfabriek?

In De Broodfabriek zijn meerdere toiletgroepen aanwezig, allen ook voorzien van een mindervaliden toilet.

Is er een EHBO dienst aanwezig?

De Broodfabriek beschikt over een EHBO-kamer en een EHBO-team die tijdens het beursweekend aanwezig is. Bij noodgevallen ben je dus altijd in goede handen!

Is er ook een testpunt voor elektrische apparaten aanwezig?

Ja, bij de Neuzelbeurs is een testpunt voor elektrische apparaten aanwezig.

We plaatsen dit altijd bij de ingang van de Neuzelbeurs op een statafel.

Mocht je een apparaat willen testen kan dit hier!


Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan even contact met ons op!