Informatie over de Neuzelbeurs

De grootste koopjesmarkt van de regio!

De Neuzelbeurs is een begrip in de regio! Binnen Expo & Eventcenter De Broodfabriek wordt 17x per jaar de Neuzelbeurs georganiseerd. Op de Neuzelbeurs staan gemiddeld 350 kramen waarop zowel particulieren als handelaren hun spullen proberen te verkopen. Op de Neuzelbeurs vind je tweedehands kleding, boeken, games, muziek, meubels, antiek, kunst, curiosa en nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils op de Neuzelbeurs.

Door de sfeervolle kramen met rood dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uitgeneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Wil je meer informatie over de data van de volgende edities van de Neuzelbeurs, de entreeprijzen, parkeren of lezen wat anderen van hun bezoek vonden? Navigeer dan via het menu aan de rechterzijde van de pagina om de informatie die u zoekt te vinden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via social media.

Direct een vraag stellen kan natuurlijk ook, op de contact pagina vind je hiervoor de juiste informatie over de mogelijkheden ons te bereiken.

We hopen je binnenkort op de Neuzelbeurs te mogen verwelkomen!