Corona update

Laatste update: 12 november 12:00

Naar aanleiding van de persconferentie op 12 november 2021 hebben wij op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels getroffen om de Neuzelbeurs op 20 & 21 november in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. De Broodfabriek valt onder de noemer ‘doorstroomlocatie, hiervoor gelden de volgende maatregelen.

Coronatoegangsbewijs

Vanuit de overheid is bepaald dat voor een bezoek aan evenementen- en doorstroomlocaties een test-/vaccinatie-/herstelbewijs verplicht is. Bij binnenkomst bij De Broodfabriek wordt de QR-code in de CoronaCheck-app gescand en gecontroleerd met uw identiteitsbewijs.

Gratis laten testen voor toegang

Laat u testen op het coronavirus. Is de uitslag negatief? Dan krijgt u een geldig coronatoegangsbewijs. Maak een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via https://www.testenvoortoegang.org/.

U krijgt de uitslag binnen 2 uur na de test. Doe de test in de 24 uur vóór uw bezoek. De uitslag is 24 uur geldig.

Mondkapje: advies, niet verplicht

Bij locaties waar een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die De Broodfabriek neemt om de veiligheid van onze bezoekers, exposanten en medewerkers te kunnen waarborgen. Heeft u vragen? Stel deze gerust via info@neuzelbeurs.nl of bel naar 070-3075900. Wij helpen u graag verder!

Algemene informatie | Gaat de beurs door?

De Neuzelbeurs gaat door en is geopend van 10:00 t/m 17:00. klik op het icoon om te zien wanneer de Neuzelbeurs plaatsvindt!

Online ticketverkoop

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. OP=OP

Coronatoegangs-bewijs

Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals evenementen als de Neuzelbeurs heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst zal de QR-code in de CoronaCheck-app gescand worden. Klik op het icoontje voor meer informatie over de CoronaCheck-app.

MONDKAPJE: advies, niet VERPLICHT

Bij locaties waar een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd, is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Maximum aantal bezoekers

Er geldt geen maximum aantal bezoekers!

Blijf thuis bij klachten

Heb je Corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en kom niet naar de beurs. Heeft u een ticket of bent u standhouder, neem contact op met de beursorganisatie via info@neuzelbeurs.nl

Horeca

De horeca in De Broodfabriek is geopend tijdens de beurzen. Wij houden ons te allen tijde aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM

LUCHTVENTILATIE

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.