Corona update

Laatste update: 20 september 12:00

vanaf 28 & 29 augustus 2021 opent de Neuzelbeurs eindelijk zijn deuren! Afgelopen najaar hebben wij een aantal beurzen kunnen organiseren met een uitgebreid COVID-19 protocol. Ook aankomende editie zullen wij er weer alles aan doen om op een veilige manier samen te komen. Op deze pagina beantwoorden wij de meest gestelde vragen omtrent Corona en de beurs.

Algemene informatie

De Neuzelbeurs gaat door en is geopend van 10:00 t/m 17:00. klik op de icoon om te zien wanneer de Neuzelbeurs plaatsvindt!

Online ticketverkoop

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. OP=OP

Geen vaccinatie- of negatief testbewijs nodig

De Neuzelbeurs wordt gezien als doorstroom locatie, daarom is het niet nodig om bij het betreden van de beurs een vaccinatiebewijs of negatieve test te laten zien!

MONDKAPJE niet VERPLICHT

Vanaf 26 juni is de mondkapjesplicht in Nederland vervallen. Het is dan niet langer verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Dit mag natuurlijk wel als je je daar prettig bij voelt!

Maximum aantal bezoekers

Er geldt geen maximum aantal bezoekers!

Blijf thuis bij klachten

Heb je Corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en kom niet naar de beurs. Heeft u een ticket of bent u standhouder, neem contact op met de beursorganisatie via info@neuzelbeurs.nl

COVID-19 Preventiemedewerker

Volg te allen tijde de aanwijzingen van de COVID-19 Preventiemedewerker op, herkenbaar aan een geel/oranje hesje.

Horeca

De horeca in De Broodfabriek is geopend tijdens alle beurzen, als je wilt plaatsnemen op één van onze terrassen? Dien je een QR code te tonen a.d.h.v. de corona check app! Neem je het mee dan is de check niet nodig.

Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen, opgesteld door het RIVM.

Hygiëne

Het meubilair en de sanitaire voorzieningen worden continu gereinigd. Tevens zijn voldoende desinfectiepompjes aanwezig.

LUCHTVENTILATIE

Wij beschikken over een luchtventilatie die voldoet aan de eis van 25 kuub verse lucht per persoon per uur. Verse lucht wordt binnen geblazen en oude lucht wordt naar buiten afgevoerd.