Adres:

De Neuzelbeurs wordt georganiseerd op de volgende locatie:

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD te Rijswijk (Zuid-Holland)

Routebeschrijvingen naar De Broodfabriek:

De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder en aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen die richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht gaan. Ook ligt treinstation Rijswijk op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

Route A4 (vanuit de richting Amsterdam):
Via de A4 bereikt u in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Daarna bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Route A4 (vanuit de richting Rotterdam):
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Dan na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Route A13 (vanuit de richting Rotterdam):
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). Dan volgt U de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten slaat u linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter slaat u linksaf de “Volmerlaan” op en ziet u na 50 meter aan uw rechterhand De Broodfabriek.

Routeplanner naar De Broodfabriek
Navigeer uw reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

Plan uw reis met het OV:

Plan mijn reis

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loopt u in 7 minuten richting de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. dan gaat u rechtsaf en loopt u de Lange Kleiweg op. Ga daarna linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan uw rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram:
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)