Parkeren bij de Neuzelbeurs

In de directe omgeving rondom De Broodfabriek is het mogelijk om gratis te parkeren.
Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeerterrein (P2) direct naast de hoofdentree en kun je gebruik maken van parkeergarage P1 schuin tegenover De Broodfabriek.

Parkeerterrein P2 (Volmerlaan 12, naast de hoofdentree)
Naast de ingang van De Broodfabriek bevindt zich parkeerterrein P2. Op dit terrein is het mogelijk om te parkeren met auto’s, motoren en (brom)fietsen. De kosten van het parkeren van voertuigen op P2 bedragen €5,- per dag (alléén contant). Scooters en (brom)fietsen kunnen gratis geparkeerd worden.

Parkeergarage P1 (Van Gijnstraat 16)
Parkeergarage P1 bevindt zich schuin tegenover De Broodfabriek. De ingang hiervan bevindt zich aan de Van Gijnstraat 16. Deze parkeergarage beschikt over circa 800 parkeerplaatsen, dus er is meer dan voldoende plek. Parkeren in de parkeergarage is gratis.

Parkeerterrein P3 (Lange Kleiweg, uitsluitend laad/los terrein)
Aan de achterzijde van De Broodfabriek, aan de Lange Kleiweg, bevindt zich parkeerterrein P3. Dit terrein is uitsluitend voor standhouders, om van zaterdag- en zondagochtend tot 10:00 uur en zondagavond vanaf 17:00 uur, te laden en te lossen. Daarnaast dienen standhouders bij oprijden van het terrein een borg van € 20,- te betalen, die bij het verlaten van het terrein wordt teruggegeven.
Tussen 10.00 en 17.00 uur is het niet toegestaan om als bezoeker en / of standhouder van de Neuzelbeurs op P3 te parkeren.