Deelnemen aan de Neuzelbeurs

De Neuzelbeurs is een begrip in de regio! Binnen Expo & Eventcenter De Broodfabriek wordt 18x per jaar de Neuzelbeurs georganiseerd. Op de Neuzelbeurs staan gemiddeld 350 kramen waarop zowel particulieren als handelaren hun spullen proberen te verkopen. De beurs wordt bezocht door gemiddeld 4.000 tot 5.000 bezoekers.

Indien je een kraam wilt boeken op de Neuzelbeurs kost dit 64 euro per kraam per weekend. Het is niet mogelijk om een kraam voor één dag te boeken, wel staat het je vrij om de dagen met iemand uit je vrienden-/familie-/kennissenkring af te wisselen.

Bij je boeking is het volgende inbegrepen: marktkraam van 3 meter, met rood dakje en lichtsnoer met enkele lampjes. Op de Neuzelbeurs mag je met 2 personen per dag de kraam bemannen (bij meerdere kramen 2 per personen per dag per kraam).

Dit mag niet op de Neuzelbeurs verkocht worden:

  • (imitatie) wapens
  • Erotische artikelen
  • Levende waren
  • Bloemen & planten
  • Etenswaren en dranken

Indien je deze producten toch op de Neuzelbeurs verkoopt hebben wij het recht je van de beurs te verwijderen. Voor wat betreft de laatste twee productgroepen (bloemen, planten, etenswaren en dranken) is het wel mogelijk deze te verkopen op de Neuzelbeurs, maar alleen tegen een speciaal tarief in de doorgang naar de beurs. Dit is alleen mogelijk voor foodproducten die niet bedoeld zijn voor directe consumptie. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor een actuele agenda van de Neuzelbeurs kijk je hier. Voor meer informatie over de aanwezige voorzieningen bij de Neuzelbeurs of een overzicht van veelgestelde vragen; klik op de menu buttons hiernaast.