Op 16 & 17 november staat de Neuzelbeurs in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Met 367 kramen belooft het een mooi beursweekend te worden. Op de kramen worden tweedehands en nieuwe spullen verkocht in allerlei soorten en maten.

Dit beursseizoen werken wij met flexibele toegangsprijzen. Deze editie staan er 367 kramen, dat betekent dat de entreeprijs €5, – voor een dagentree en €8, – voor een weekendentree is. Ook is het mogelijk om vooraf online jouw kaartje aan te schaffen, zo kun je de wachtrijen bij de kassa vermijden.

Dit weekend vind je De Vetten & Govers Taxaties bij de ingang van de beurshal. Dit taxatiebureau van postzegels, munten en papiergeld bied jou een gratis taxatie aan. De Vetten en Govers heeft een netwerk waarbinnen zij jouw verzameling tegen het hoogste rendement van de hand kunnen doen. Dit is mogelijk vanuit de samenwerking met Nederlandse handelaren, particulieren inkopers en veilinghuizen. Met al meer de 40 jaar kennis en ervaring hebben ze tevreden klanten door heel Nederland. De Vetten & Govers kijkt graag naar jou collectie postzegels, munten en papiergeld tijdens de Neuzelbeurs. Of het nu een enkele postzegel betreft of een gehele verzameling; hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht, buiten de gebruikelijke toegangstarief van de Neuzelbeurs.

Op kraam F02 worden er deze editie spullen verkocht voor Warchild. Al het geld gaat naar de Kili-challenge van Monique Baan. Zij gaat op 12 januari 2020 de Kilimanjaro beklimmen in Tanzania om zoveel mogelijk kinderen hulp van Warchild te kunnen geven. Dus loop zeker langs deze kraam. Doneren kan ook, hier!

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de

kortingsactie voor €1, – korting op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa. Let op: het is niet mogelijk om deze korting toe te passen op een online ticket.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 5, –
Weekendkaartje volwassenen: € 8, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk