Dit weekend is er Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. De eerste editie van het nieuwe beursseizoen staan er 228 kramen met leuke (tweedehands & nieuwe) producten op de beursvloer.

De gevels van de beurshal zijn deze zomer geverfd en tevens zijn de donkere koepels in het dak vervangen voor lichtkoepels, waardoor de beurshal enigszins van uitstraling is veranderd.

De Neuzelbeurs werkt dit seizoen een flexibele toegangsprijs, afhankelijk van het aantal kramen. Gezien het aantal kramen (228) is de entreeprijs voor deze editie € 4,- voor een dagentree en € 6,- voor een weekendkaartje. Het is eventueel ook mogelijk om vooraf alvast je kaartje online te kopen om wachtrijen bij de kassa te vermijden!

Naast de Neuzelbeurs is er dit weekend ook Crea Weekend & Passion for Planners in De Broodfabriek. Koop je een kaartje voor één van deze beurzen (á 8 euro) kun je ook de Neuzelbeurs bezoeken. Wellicht leuk om te combineren!

Ben je van plan naar de Neuzelbeurs te komen? Haal dan Kortingsactie 7 & 8 september de kortingsbon voor € 1,- korting op en laat deze digitaal zien of lever hem geprint in bij de kassa. Let op: het is niet mogelijk deze korting toe te passen op een online ticket.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4,-
Weekendkaartje volwassenen: € 6,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk