De Neuzelbeurs is een beurs/markt & De Broodfabriek wordt gezien als doorstroomlocatie. Hierdoor valt het onder de uitzonderingen van de recent aangekondigde nieuwe maatregelen. Benieuwd naar alle gedrags- en hygiëneregels die hiervoor getroffen zijn?  Lees hier meer.

 Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 200 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Let op: online tickets (beperkt beschikbaar)!

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurzen mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wees er dus snel bij, want op=op!

De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag.

  • Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur
  • Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur

Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen. Alle bezoekers dienen het pand te verlaten om 13:00. Het is dan niet meer mogelijk naar binnen te treden, tenzij ze in het bezit zijn van een ticket voor tijdsblok B.

Zelf spullen verkopen?

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Waar

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Openingstijden

10:00 –13:00 & 14:00 – 17:00 uur

Tickets

€4,- (volwassenen)
€3,- (kinderen)