Nieuw bij de Neuzelbeurs; entreeprijs afgestemd op aantal kramen en online tickets kopen!

De zomerperiode wordt bij de Neuzelbeurs goed benut door het voorbereiden van de komende najaarsbeurzen, maar ook voor het doorvoeren van een paar vernieuwingen voor wat betreft de entreeprijs & mogelijkheden tot kopen van e-tickets.

Flexibele entreeprijs
Het aantal kramen op de Neuzelbeurs verschilt nog wel eens. Afgelopen seizoen lag het maximum op 372 kramen en het minimum op 174. Om onze bezoekers ten allen tijde waar voor hun (entree)geld te bieden introduceert de Neuzelbeurs een flexibele entreeprijs, afhankelijk van het aantal kramen;

[table “7” not found /]

De prijs voor een kinderkaartje blijft ongewijzigd: 7 t/m 12 jaar € 3,- en t/m 6 jaar gratis entree.

Het aantal kramen wordt altijd aangekondigd via de website, dus je komt nooit aan de deur voor verrassingen te staan. Bezoek je iedere beurs ben je over het hele jaar gezien evenveel entreegeld kwijt, maar de Neuzelbeurs denkt op deze manier een eerlijker prijsbeleid te voeren richting de minder regelmatige bezoekers!

Online tickets!
De Neuzelbeurs gaat met ingang van dit seizoen online tickets verkopen, zodat u eventueel de kassa wachtrij kunt vermijden. Via ticketplatform Sollidd is het nu mogelijk om voor de komende twee edities online tickets aan te schaffen. De online entreeprijs is altijd €4,- euro (exclusief de €0,25 cent transactiekosten per order, dus niet per ticket).

Klik hier om direct naar de ticketshop te gaan

Voor nu een fijn restant van de zomer gewenst en tot ziens in september!
De Neuzelbeurs