Aankomend weekend staat de Neuzelbeurs in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Met 361 kramen belooft het een mooi beursweekend te worden. Op de kramen worden tweedehands en nieuwe spullen verkocht in allerlei soorten en maten.

Dit beursseizoen werken wij met flexibele toegangsprijzen. Deze editie staan er 361 kramen, dat betekent dat de entreeprijs €5, – voor een dagentree en €8, – voor een weekendentree is. Ook is het mogelijk om vooraf online jouw kaartje aan te schaffen, zo kun je de wachtrijen bij de kassa vermijden.

Dit weekend is Stichting Pameijer aanwezig op kraam L11. Zij zamelen geld in om vervolgens bij onze standhouders cadeautjes in te kopen. Deze cadeautjes worden allemaal geschonken aan kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 tot en met 17 jaar die wegens omstandigheden niet thuis kunnen wonen. Helaas gebeurt het vaak dat zij uit huis worden gezet met enkel de kleding die zij aan hebben. Daarom heeft één van de begeleiders van deze stichting, dit concept tot leven gebracht. Loop zeker langs deze kraam om te kijken of jij kan meehelpen aan dit mooie doel. Meer lezen?

Naast de Neuzelbeurs is er dit weekend ook Fantasy Fest in de Broodfabriek. Mocht je hier een kaartje voor kopen dan kun je ook gratis naar de Neuzelbeurs bezoeken. Wellicht leuk om te combineren!

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de

kortingsactie voor €1, – korting op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa. Let op: het is niet mogelijk om deze korting toe te passen op een online ticket.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 5, –
Weekendkaartje volwassenen: € 8, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk