Aankomend weekend is er een nieuwe editie van de Neuzelbeurs in beurshal Bakkerij 2. Naast de Neuzelbeurs is er ook Pasar Malam Rijswijk in Bakkerij 1 van De Broodfabriek!

Er staan circa 275 kramen met leuke tweedehands & nieuwe producten dit weekend. Ook aanwezig; de kramen met snoep, sambal en homemade etenswaren voor wat lekkers voor thuis! Tevens is er in de doorloop naar de hal een actie van de Rotterdam Runners voor het goede doel.

Naast de Neuzelbeurs is er op zaterdag & zondag ook de Pasar Malam Rijswijk in Bakkerij 1 van De Broodfabriek. Reis door Indische sferen en maak twee dagen lang kennis met de bijzondere warme Aziatische cultuur. Ervaar deze oriëntaalse markt vol entertainment, exotische spijzen en boetiekjes. Gegarandeerd een bijzondere ervaring voor jong & oud! Zaterdag geopend van 12.00 – 22.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie over de Pasar Malam Rijswijk, bezoek de website www.pasarmalamrijswijk.nl!

Wil je beide beurzen bezoeken? Koop dan een kaartje voor de Pasar Malam Rijswijk á 8 euro en je kunt zowel naar de Neuzelbeurs als de Pasar Malam Rijswijk toe.

Voor de bezoekers van onze website is hierbij ook de bon voor € 1,- korting op uw Neuzelbeurs entreekaartje(s). Lever deze in of toon hem bij de kassa en ontvang de korting. Klik hier voor het downloaden van de kortingsbon
Let op: deze korting is alleen geldig op het Neuzelbeurs entreekaartje!

Graag tot ziens op de Neuzelbeurs dit weekend!

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4,-
Weekendkaartje volwassenen: € 6,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk