Op 15 & 16 februari wordt de Neuzelbeurs opgebouwd in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders 257 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Door de sfeervolle kramen met dakje en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even uit geneuzeld dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of warme snack.

Dit Beursseizoen werkt de Neuzelbeurs met flexibele toegangsprijzen. Aan de hand van de aantal geboekte kramen wordt bepaald wat de entreeprijs voor dat weekend is. Aankomend weekend zijn er  257 kramen geboekt, dat betekent dat de entreeprijs €4, – voor een dagentree en €6, – voor een weekendentree is.

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Naast de Neuzelbeurs is er op 15 & 16 februari ook de Poppen, Poppenhuizen en Miniaturenbeurs. Koop je een kaartje voor deze beurs dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs.

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de kortingsactie voor €1, – korting op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4, –
Weekendkaartje volwassenen: € 6, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk