Op zaterdag & zondag is het Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. Er staan weer ouderwets veel kramen want de beurs is bijna volgeboekt, waardoor er maar liefst 350 kramen met leuke tweedehands & nieuwe producten zullen staan. Ook weer aanwezig; de snoep, sambal en fruitkraam voor wat lekkers voor thuis!

Naast de Neuzelbeurs zijn er op zaterdag ook de Handwerkdagen in Bakkerij 1 van De Broodfabriek.
Op deze beurs vind je alles op het gebied van handwerken, zoals breien, borduren, spinnen, weven, patchwork en quilten, haken, vilten en kantklossen. Naast een goed gevulde beurshal, is er een gezellig Brei & Haak Café, een unieke tentoonstelling, een creatieve wedstrijd en een leuk workshop programma. Voor meer informatie over de Handwerkdagen, bezoek de website www.handwerkdagen.nl!

Wil je beide beurzen bezoeken? Koop dan op zaterdag een kaartje voor de Handwerkdagen á 8 euro en je kunt zowel naar de Neuzelbeurs als de Handwerkdagen toe.

Voor de bezoekers van onze website is hierbij ook de bon voor € 1,- korting op uw Neuzelbeurs entreekaartje(s). Lever deze in of toon hem bij de kassa en ontvang de korting. Klik hier voor het downloaden van de kortingsbon
Let op: deze korting is alleen geldig op het Neuzelbeurs entreekaartje!

Graag tot ziens op de Neuzelbeurs dit weekend!

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4,-
Weekendkaartje volwassenen: € 6,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk