Dit weekend een volgeboekte Neuzelbeurs met 375 kramen. Tevens is er kindervermaak, een kraam voor het goede doel en een kleding outlet in de Hus zaal. Lees meer…

Op zaterdag 10 en zondag 11 november is er Neuzelbeurs in Bakkerij 1. Deze editie is al enige tijd volgeboekt, waardoor er maar liefst 375 kramen met leuke producten in de beurshal staan opgesteld.
Naast de kramen met tweedehands & nieuwe producten zijn ook de snoep, sambal en fruitkraam aanwezig in de entree van de beurs.

Ook voor kinderen is er van alles te doen! Bij de kraam van KidzFestijn in de serre kun je workshops volgen om jou sinterklaas of kerstcadeau te maken.

Op kraam T05 van de Neuzelbeurs wordt geld ingezameld voor het goede doel, de Roparun 2019 door het team Vrienden van Bobby. Deze kraam is zeker een bezoekje waard!

Naast de Neuzelbeurs is in de Hus zaal ook Loods of Stock, een kleding outlet voor kinder- & herenkleding. De Hus zaal bevindt zich in de hal direct naast de garderobe van De Broodfabriek. De entree tot Loods of Stock is gratis.

Wil je de Neuzelbeurs komen bezoeken? Download dan hier de kortingsbon en print hem uit of sla hem op via je mobiele apparaat. Op vertoon van deze bon ontvang je € 1,- korting op je entreekaartje(s) aan de kassa.

Tot ziens dit weekend!?

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4,-
Weekendkaartje volwassenen: € 6,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie:
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk