Op 1 & 2 februari 2020 staat de Neuzelbeurs in Bakkerij 1 van de Broodfabriek. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 280 kramen met allerlei leuke koopjes. Op de kramen worden tweedehands en nieuwe spullen verkocht in allerlei soorten en maten.

Dit beurseizoen werkt de Neuzelbeurs met flexibele toegangsprijzen. Aan de hand van het aantal geboekte kramen wordt bepaald wat de entreeprijs voor dat weekend is. Aankomend weekend zijn er circa 230 kramen geboekt, dat betekent dat de entreeprijs €4, – voor een dagentree en €6, – voor een weekendentree is.

De Vetten en Govers taxaties

Zoals in het najaar van 2019, zal Postzegels-taxeren.nl aanwezig zijn op de Neuzelbeurs. Ook deze editie taxeren William de Vetten en Alexander Govers kosteloos uw postzegels, maar ook munten, militaria, goud, zilver en andere collectibles. Daar zij, naast eigen expertise, tevens beschikken over een groot, zelfs internationaal netwerk, zijn zij in staat gebleken om diverse verrassende ontdekkingen te doen en succesvol te bemiddelen in het van de hand doen van deze vondsten.

Voorbeeld hiervan is een kleine zilveren medaille, waarvan het lintje ontbrak. Het bleek te gaan om een militaire eremedaille uitgegeven door “De orde van de Nederlandse Leeuw”. De Vetten en Govers hebben bemiddeld bij het succesvol ter veiling brengen, waarbij een opbrengst van 280,- euro is behaald. Meer lezen hierover? Kijk dan snel bij onze vorige nieuwsberichten.

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de kortingsactie voor €1, – korting op  op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 4, –
Weekendkaartje volwassenen: € 6, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk