Na een geslaagde eerste Coronaproof editie op 12 & 13 september, kijken wij uit naar 26 & 27 september. Tijdens dit weekend vullen standhouders circa 200 kramen met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

COVID-19 PROTOCOL

Op de Neuzelbeurs zijn er op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Dit protocol is akkoord bevonden door de regionale overheid. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.

2 TIJDSBLOKKEN PER DAG

De beurs wordt opgesplitst in 2 tijdsblokken per dag.

  • Tijdsblok A, 10:00 – 13:00 uur
  • Tijdsblok B, 14:00 – 17:00 uur

Het aantal bezoekers per tijdsblok is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.

LET OP:  ONLINE TICKETS (BEPERKT BESCHIKBAAR, OP=OP)

Momenteel is de ticketverkoop enkel voorafgaand aan de beurs mogelijk. Via de website is het mogelijk tickets aan te schaffen, wees er snel bij want OP=OP!

ZELF SPULLEN VERKOPEN?

Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Waar
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Openingstijden
10:00 – 17:00 uur

Tickets
€4,- (volwassenen)
€3,- (kinderen)