De grootste en leukste koopjesmarkt van de regio!

Tijdens aanstaand weekend staan er in extra ruime opstelling circa 260 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

Op de Neuzelbeurs wordt rekening gehouden met de 1,5 meter maatregel om de beurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Meer lezen over de maatregelen die worden genomen? Neem dan een kijkje op onze website.

De beurs is geopend van 10:00 t/m 17:00 en het aantal bezoekers is gelimiteerd om de 1,5 meter afstand onderling te kunnen waarborgen.

Online tickets (beperkt beschikbaar)
De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wees er dus snel bij, want op=op!

Zelf deelnemen?
Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Waar
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Openingstijden
 10:00 – 17:00 uur

Tickets
€4,- (volwassenen)
€3,- (kinderen)