Beursinformatie

Op deze pagina vind je de meest actuele beursinformatie m.b.t. deelname aan de komende editie van de Neuzelbeurs. Wij verzoeken alle standhouders deze zorgvuldig door te lezen!

Nieuwe ontwikkelingen

LET OP: De Neuzelbeurs op 19 & 20 december 2020 is geannuleerd. Meer informatie hierover op https://neuzelbeurs.nl/coronavirus-covid-19/ !


 

Om de doorloop van bezoekers te stimuleren en de drukte bij de entree te voorkomen, openen wij de beurs 30 minuten eerder voor bezoekers. De standhouders ingang, parkeerborg en rolcontainers zullen dan ook een half uur eerder dichtgaan/stoppen!

 • Mondkapje: Voor bezoekers, exposanten en medewerkers in De Broodfabriek geldt het dringend advies een mondkapje te dragen.
 • Horeca: Wij houden ons te allen tijden aan de geldende maatregelen. Het is dus alleen mogelijk af te halen bij onze horeca.

Opbouwen

Graag bieden wij u 3 mogelijkheden om op te bouwen voor de Neuzelbeurs:

 • Vrijdagmiddag van 14:00 t/m 16:30 Via P3 (Lange kleiweg)
  Kramen beginnend met letters: Lossen tussen:
  A t/m J & Z01 t/m Z13 14:00 – 15:15
  K t/m T & Z14 t/m Z24 15:15 – 16:30

  Wij vragen iedereen zich te houden aan deze verdeling. Dit om de maatregelen te kunnen waarborgen en iedereen veilig te kunnen laten opbouwen! Meer informatie & spelregels

 • Zaterdagochtend van 7:00 t/m 09:30 Via P3 (Lange kleiweg)
 • Zondagochtend 08:30 t/m 09:30 Via P3 (Lange kleiweg)

Borg

Let op! Voor het laden & lossen en voor de rolcontainer wordt er borg gehanteerd.

Bij aankomst van het parkeerterrein op zaterdag & zondag betaalt u €20, – borg per auto of aanhanger. Deze dient u voor 09:30 weer op te halen door het terrein met uw auto (& aanhanger) te verlaten. Om 09:30 stopt het borgsysteem en verliest u uw recht op de borg!

Mocht u een rolcontainer willen huren, is dat mogelijk! Hiervoor betaal je €50, – euro borg en 1 euro voor de kar. Het is niet toegestaan de container tijdens de beurs in bezit te houden en dient u voor 09:30 weer in te leveren!

Reserveringsticket

Om u goed voor te bereiden op uw beursdeelname aan de Neuzelbeurs adviseren wij u verder de regels van uw reserveringsticket goed door te lezen. Het reserveringsticket dient u te allen tijde bij u te hebben als bewijs van uw reservering.

Geen ticket?
Via de volgende link, kun je inloggen op jouw account en het ticket downloaden: https://neuzelbeurs.nl/inloggen/

Polsbandjes

Alle standhouders worden voorzien van een 2 polsbandjes, deze moeten ten alle tijden zichtbaar gedragen worden. Het is niet mogelijk met meer dan 2 personen een kraam te bemannen. Boek jij meerdere kramen krijg je per kraam 2 polsbandjes.

Komt er op zaterdag iemand anders helpen dan op zondag of is je bandje kapot? Lever dan op zondag het doorgeknipte polsbandje van de zaterdag in, alleen dan ontvang je op een nieuwe. Zonder kapot bandje ontvang je géén nieuw bandje.

Uitbouw & kledingrekken

Uitbouw om de kraam is ten strengste verboden i.v.m. het continu kunnen waarborgen van de 1,5 meter maatregel. Tevens zijn kledingrekken naast de kraam niet toegestaan. Er wordt verwacht dat kraamhuurders de kraam zo inrichten dat ze de 1,5 meter continu gewaarborgd is.

Stoelenhuur

Stoelen huren kan tegen contante betaling, dit kan bij het horecapunt in de hal tot 09:30. Huurprijs € 5,00/borg € 10,00 per stoel. Bewaar het bonnetje goed, dit is tevens het bewijs van borg aan het einde van het weekend.

Goederen achterlaten?

Let op! Het is niet meer mogelijk goederen te schenken aan Stichting Vasariah. Iedereen dient zijn eigen goederen weer mee terug naar huis te nemen. De spullen deponeren in onze afval is ten strengste verboden. Wel mag je de gemaakte afval gedurende het weekend weggooien.

Maatregelen

We hebben op diverse manieren de nodige gedrags- en hygiëneregels (COVID-19 Protocol) getroffen om de Neuzelbeurs in De Broodfabriek te kunnen organiseren en accommoderen. Lees hier meer over de genomen maatregelen.

Huisdieren bij de kraam

Vanaf september 2019 is het niet langer toegestaan om uw huisdier bij de kraam te houden tijdens de Neuzelbeurs.

Afbouwen

Om de afbouw van de Neuzelbeurs zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij u voor deze editie de volgende uitgangen om uw spullen te laden. Om 17:00 gaat de volgende uitgang open:

 • Via het reguliere parkeerterrein P3.

Rolcontainers kunt u op de gebruikelijke plek huren, op P3 vanaf 17:00.

U mag pas vanaf 16:30 het parkeerterrein betreden met uw voertuig. Eerder opruimen is niet toegestaan. De kraam moet “open” blijven tot 17:00!

Wij hopen op jullie begrip, medewerking en flexibiliteit. Laten we er samen weer een mooie editie van maken!

Met vriendelijke groet,

Kim Hassan
Organisatie Neuzelbeurs