Zojuist hebben wij vooruitlopend op de persconferentie van morgenavond besloten om de december edities van de Neuzelbeurs te annuleren. Wij verwachten dat er weer maatregelen aangekondigd gaan worden waardoor de beurs niet plaats zal kunnen vinden. Ook vinden we dat het met de huidige oplopende besmettingsgraad maatschappelijk niet langer verantwoord is om een evenement als de Neuzelbeurs te organiseren.

Wat gebeurt er met aangekochte ticket(s) of gereserveerde stands?
Tickethouders en standhouders hebben persoonlijk bericht gehad per mail. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam! Wij schuiven aangekochte ticket(s) automatisch door naar de eerstvolgende editie in 2022. Hier hoeft geen actie voor ondernomen te worden.

In deze, voor ons als evenementenorganisatie, moeilijke tijd hopen wij natuurlijk op je begrip met betrekking tot deze bijzondere situatie. Dit besluit heeft namelijk niet alleen voor ons, maar ook voor alle betrokkenen grote gevolgen…

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, standhouders, organisatoren, leveranciers en medewerkers staat bij ons voorop. Wij nemen hierin dan ook onze verantwoordelijkheid om de kans op verdere verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren.

Mocht je vragen hebben over dit besluit of dit bericht, neem dan gerust contact met de beursorganisatie op via info@neuzelbeurs.nl

Wij danken je bij deze hartelijk voor je begrip en wensen jou en je dierbaren voor nu veel gezondheid toe. Uiteraard hopen wij je in 2022 weer te mogen ontvangen als bezoeker op de Neuzelbeurs!