De grootste en leukste koopjesmarkt van de regio!

Dit weekend staan er in Bakkerij 2 van De Broodfabriek 282 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

De Neuzelbeurs wordt aangemerkt als doorstroomlocatie, deze zijn uitgezonderd van de huidige Corona maatregelen voor evenementen. Meer lezen over de maatregelen tijdens de beurs? Neem dan een kijkje op onze website.

Online tickets
De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket z.s.m. aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. OP=OP

Zelf deelnemen?
Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Internationale Mineralenbeurs
Tijdens dit weekend is er tevens in De Broodfabriek de Internationale Mineralenbeurs. Deze beurs is helaas uitverkocht. Mocht je in bezit zijn van een ticket voor deze beurs? Dan mag je ook gratis een bezoekje brengen aan de Neuzelbeurs. Helaas is het niet mogelijk om met een ticket van de Neuzelbeurs de Internationale Mineralenbeurs te bezoeken!

Waar
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Openingstijden
 10:00 – 17:00 uur

Tickets
€4,- (volwassenen)
€6,- (weekend)
€3,- (kinderen)