Op 30 november & 1 december staat de Neuzelbeurs in Bakkerij 2  van De Broodfabriek. Met 339 kramen belooft het een mooi beursweekend te worden. Op de kramen worden tweedehands en nieuwe spullen verkocht in allerlei soorten en maten.

Dit beursseizoen werken wij met flexibele toegangsprijzen. Deze editie staan er 339 kramen, dat betekent dat de entreeprijs €5, – voor een dagentree en €8, – voor een weekendentree is. Ook is het mogelijk om vooraf online jouw kaartje aan te schaffen, zo kun je de wachtrijen bij de kassa vermijden. Online zijn de tickets altijd €4,- (exclusief €0,25 transactiekosten).

Naast de Neuzelbeurs is er op 30 november & 1 december ook het Festijn met Bouwsteentjes en  Loods of stock. Koop je een kaartje voor  het Festijn met Bouwsteentjes dan heb je direct ook toegang tot de Neuzelbeurs. De entree voor Loods of stock is gratis.

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de
kortingsactie voor €1, – korting op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa. Let op: het is niet mogelijk om deze korting toe te passen op een online ticket.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 5, –
Weekendkaartje volwassenen: € 8, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk