Aankomend weekend staat de Neuzelbeurs in Bakkerij 2 van De Broodfabriek. Met 321 kramen belooft het een mooi beursweekend te worden. Op de kramen worden tweedehands en nieuwe spullen verkocht in allerlei soorten en maten.

Dit beursseizoen werken wij met flexibele toegangsprijzen. Deze editie staan er 321 kramen, dat betekent dat de entreeprijs €5, – voor een dagentree en €8, – voor een weekendentree is. Ook is het mogelijk om vooraf online jouw kaartje aan te schaffen, zo kun je de wachtrijen bij de kassa vermijden.

Ook vind je dit weekend bij ons op de Neuzelbeurs De Vetten & Govers Taxaties. Dit taxatiebureau van postzegels, munten en papiergeld biedt jou een gratis taxatie aan. De Vetten en Govers heeft een netwerk waarbinnen zij uw verzameling tegen het hoogste rendement van de hand kunnen doen. Dit is mogelijk vanuit de samenwerking met Nederlandse handelaren, particulieren inkopers en veilinghuizen. Met al meer de 40 jaar kennis en ervaring hebben zij tevreden klanten door heel Nederland. De Vetten & Govers kijkt graag naar uw collectie postzegels, munten en papiergeld tijdens de Neuzelbeurs. Of het nu een enkele postzegel betreft of een gehele verzameling.

Naast de Neuzelbeurs is er dit weekend ook de Internationale Mineralenbeurs in de Broodfabriek. Mocht je hier een kaartje voor kopen dan kun je ook gratis naar de Neuzelbeurs bezoeken. Wellicht leuk om te combineren!

Ben jij van plan om aankomend weekend langs te komen op de Neuzelbeurs? Haal dan hier de
kortingsactie voor €1, – korting op en laat deze (uitgeprint of digitaal) zien bij de kassa. Let op: het is niet mogelijk om deze korting toe te passen op een online ticket.

Openingstijden
10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen: € 5, –
Weekendkaartje volwassenen: € 8, –
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3, –
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

Locatie
De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD, Rijswijk