Daniël

Hallo, mijn naam is Daniël. Ik werk 7 jaar bij De Broodfabriek, waarvan ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de Neuzelbeurs. Deze organiseren wij 18 x per jaar en kom je daardoor vrij vaak tegen in de beurskalender.

Contact met mij opnemen?
info@neuzelbeurs.nl
T 070-3075913

Julika

Mijn naam is Julika Dubbeldeman. Na mijn studie Media en Entertainment Management ben ik gestart als beursorganisator bij deze mooie industriële evenementenlocatie. Naast de organisatie van de Nederlandse Modelspoordagen en WineWeekend ben ik verantwoordelijk voor de pr en marketing van al onze beurstitels.

Contact met mij opnemen?
julika@de-broodfabriek.nl
T 070-3075909

Mandy

Hallo, mijn naam is Mandy van der Goes, binnen De Broodfabriek heb ik diverse creatieve beurzen onder mijn hoede. Ik ben verantwoordelijk voor het Crea Weekend, de Handwerkdagen en de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs.

Contact met mij opnemen?
mandy@de-broodfabriek.nl
T 070-3075914

Marlous

Mijn naam is Marlous Verheyen. Tijdens mijn studie Media en Entertainment Management ben ik begonnen in het horecateam van De Broodfabriek. Toen ik mijn studie succesvol had afgerond ben ik doorgegroeid naar Beursorganisator. Ik ben verantwoordelijk voor twee fantastische beurzen: Paranormaal Alternatief & de Internationale Mineralenbeurs. Mijn doel is om altijd in beweging te zijn en op zoek te gaan naar iets nieuws. If plan A fails, remember there are 25 more letters*  

Contact met mij opnemen?
marlous@de-broodfabriek.nl
T 070-3075910

Sabrina

Hallo mijn naam is Sabrina. Met veel enthousiasme ben ik binnen De Broodfabriek werkzaam als beursorganisator van de Pasar Malam Rijswijk, de Gothic & Fantasy Beurs en de Patchwork & Quiltdagen. Stuk voor stuk sfeervolle beurzen met een eigen karakter!

Contact met mij opnemen?
sabrina@de-broodfabriek.nl
T 070-3075908